Kan jeg læse fra min computer?

Mofibo tilbyder læsning via en app. App'en kan hentes til alle enheder, der benytter enten Android eller iOS som styresystem.

Det betyder derfor, at det ikke er muligt, at læse med Mofibo via en computer.
En Mac computer benytter OSX styresystem - desværre er denne ikke udstyret med muligheden for, at kunne benytte apps, hvorfor det heller ikke vil være muligt, at læse med Mofibo fra en Mac computer.