Hvordan sletter jeg fra "Læselisten"?

Inde i selve bogen har du muligheden for at vælge ”afslut bog” – dette fjerner den fra læselisten.

Hvis du har 10 bøger i din læseliste, kan du til hver en tid udskifte bøgerne. Når du finder en ny bog og her trykker "Læs bog", vil du automatisk blive bedt om, at skifte den ud med én af de 10 andre.

Når du trykker på den bog du ønsker at skifte ud med, vil du se, at den nye bog automatisk bliver hentet.

Du kan også slette bøger fra selve læselisten. Det gør du ved at trykke på mere-knappen ud for den bog, du ønsker at slette, og vælger “Fjern fra liste”.