Mofibo er ikke noget for mig. Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du har mulighed for at opsige dit medlemskab via din personlige login side på my.mofibo.com - Det gøres under "abonnement".

Du modtager efterfølgende en automatisk e-mail bekræftelse, når opsigelsen er registreret i vores system.

Dertil har du mulighed for at opsige via følgende kanaler:

1) via email -> support.dk@mofibo.com
2) via din egen profil på www.mofibo.com -> abonnement
3) via vores hjemmeside under hjælp, hvor du kan sende en henvendelse ind til os ved at klikke på "Send en anmodning" oppe i højre hjørne.