Misbrug af tjenesten

Hvis du oplever en spærring på din konto og ved forsøg på log-ind modtager beskeden "Din konto er spærret grundet mistanke om misbrug", henviser vi her til, at du tager kontakt til Mofibos supportafdeling, som vil undersøge hvorfor kontoen er spærret, og her revurdere om abonnementet skal genåbnes.

I nogle tilfælde kan en spærring skyldes, åbning af 100 bøger indenfor en 30 dages periode eller åbning af 5 bøger indenfor samme minut. Vi bestræber os her på, at håndtere disse sager hurtigst muligt, således kunder der har handlet i god tro, hurtigt får adgang til, at læse videre.