Hvordan bestiller jeg en ny kode?

Hvis du har glemt din adgangskode, som både er gældende når du logger ind via app'en og via hjemmesiden (www.mofibo.com), kan du bestille en nulstilling af denne.

For at nulstille din adgangskode, skal du klikke på funktionen "Glemt adgangskode", denne funktion findes både på vores hjemmesiden og i selve app'en.

Når du benytter denne funktion, vil du modtage en mail kaldet "Nulstilling af adgangskode", i mailen findes et link, som ved at trykke på dette, vil åbne en ny side. Du vil her have adgang til at oprette en helt ny kode.