Support funktion i app'en - hvad er det (kun iOS)?

I selve iOS app'en findes der en funktion under din brugerprofil, kaldet "support". Når der trykkes på denne funktion, åbnes en mail på din enhed. Her vil du se en masse bogstaver og tal blandet sammen - det kan virke lidt forvirrende, men kan være til meget stor nytte for Mofibo.

Hvis du oplever en fejl i en bog eller i selve app'en, vil vi henvise til, at du benytter funktionen "Support". Når du ser de mange tal og bogstaver, skal du trykke på "Send" funktionen og herefter kontakte os ved at sende os en mail til support.dk@mofibo.com, hvor du beskriver så fyldestgørende som muligt, hvad du har oplevet.

Du finder funktionen her:

Klik på "profil"

Klik på ”tandhjulet

Klik på "Tilpas brugerprofil"

- Du finder så funktionen lige under Facebook knappen.

Vi takker for hjælpen.