Hvor meget fylder en lydbog i data/mb?

En lydbog fylder ca. 20 MB per time du aflytter.

Hvis du downloader bogen til læselisten, vil den hente hele lydbogen og herved benytte det antal MB bogen fylder. Hvis du streamer lydbogen, altså lytter i online tilstand, vil den kun hente det antal MB du rent faktisk lytter, hvilket betyder ca. 20 MB per times aflytning.

Vi anbefaler, at du benytter en wifi forbindelse såfremt du vælger, at downloade lydbogen til din læseliste.

Hvis du f.eks befinder dig ombord på en færge eller befinder dig i udlandet, kan det have stor betydning om du henter hele lydbogen via GPRS/mobildata eller wifi.

Bemærk: Det er kun enheder der indeholder et SIM-kort, som kan benytte GPRS/mobildata. Enheder der ikke indeholder et SIM-kort vil kun kunne benytte wifi.