Hvordan lytter jeg til en lydbog?

I første omgang skal du have et abonnement på Mofibo. Dette vil give dig adgang til, at logge ind via app’en. Her vil du både møde e-boger til læsning og lydbøger til lytning.

For at aflytte, skal du finde den lydbog du ønsker at afspille og trykke på funktionen ”Lyt”.

Når du trykker på ”Lyt” vil lydbøgen begynde at blive afspillet. Herefter vil lydbogen figurere på din ”Læseliste”.

Bemærk at du skal downloade lydbogen, hvis du skal kunne lytte til bogen uden internetforbindelse også kaldet ”Offline tilstand”.

Læs også: Hvordan kan jeg aflytte i offline tilstand?