Hvad betyder de forskellige indstillinger i lydbogen?

Download:

Når lydbogen downloades, vil den også kunne aflyttes i offline tilstand.

Afspilningshastighed:

Den normale hastighed hedder ”1x” denne hastighed vil altid være den forudindstillede. Du har mulighed for, at vælge en langsommere læsehastighed på 0,75x, eller endda en endnu hurtigere, helt op til 2x hastighed.

Bemærk: Lydhastigheden kan på nuværende tidspunk kun justeres på iOS enheder.

Sleep-timer:

Her kan du vælge mellem 10, 30 eller 60 minutter. Vælger du eksempelvis 60 minutter, vil aflytning slutte efter 60 minutter i den pågældende lydbog.

Bogdetaljer:

Under denne funktion, kan du se mere om lydbogen. Blandt andet kan du anmelde lydbogen og anbefale den til andre.

Afslut bog:

Her kan du afslutte lydbogen.