Hvordan kan jeg aflytte i offline tilstand?

Med Mofibo har du mulighed for, at tage dine lydbøger med på farten, helt uden at være forbundet til internettet – det kræver blot, at du downloader lydbogen i app’en inden du skal afsted. Når en bog er downloadet på din telefon eller tablet, vil der være et lille grønt ikon ud for bogen - så du altid har overblik over hvilke bøger du har downloadet.

Du kan downloade en bog på flere måde:

1. På selve bogbeskrivelsen kan du under mere-knappen (tre små prikker) downloade bogen til offline tilstand. Hvis bogen ikke allerede er på din Læseliste, vil den automatisk blive tilføjet til din Læseliste også.
  2. Hvis du lytter til en lydbog og ønsker at downloade den, kan du trykke på tandhjulet oppe i højre hjørne og herefter ”Download”.
  3. Fra selve Læselisten kan du også downloade bøger. Det gør du ved at trykke på de tre prikker ud for den bog du ønsker at downloade, og vælge “Gør tilgængelig offline”.

Vi anbefaler, at du downloader lydbøger når du befinder dig på en wi-fi forbindelse for at undgå, at benytte mobildata.