Hvordan anmelder jeg en bog?

Vi opfordrer til hver en tid, at man som kunde hos Mofibo, anmelder de bøger man får læst og lyttet til gennem tiden. Dette hjælper andre brugere på Mofibo til at finde inspiration til den næste bog i rækken. For at anmelde en bog, skal man være logget ind i Mofibo app'en. Når man kommer til sidste side i en bog, kan man trykke på ”Bogdetaljer” og derefter ”Anmeld”. Alternativt kan man, mens man bladrer kataloget igennem, klikke sig ind på den gældende bog og herefter klikke på  ”Anmeld”. Man kan vælge blot at give bogen xx antal hjerter, og herefter klikke på "gem" - eller man kan vælge at skrive sin helt egen anmeldelse af bogen, ved at indtaste en overskrift og derefter selve anmeldelsen.

Vi vil gøre opmærksom på, at anmeldelser skrevet i app’en, også vil fremgå tilgængeligt for alle besøgende på vores hjemmeside. Ønsker man ikke, at sit fulde navn skal fremgå på anmeldelsen kan vi anbefale, at man via sin profil f.eks. redigerer sit navn fra ”Anders Andersen” til f.eks. ”Anders A.” (Dette vil også ændre navnet på tidligere skrevet anmeldelser).

God fornøjelse