Hvordan fungerer anbefalinger af bøger?

Du får nu hos Mofibo anbefalet bøger ud fra nogle forskellige kriterier inde i app’en. Anbefalingerne du finder på forsiden, vil typisk være baseret på de 3 sidste titler du har læst eller lyttet.

Der vil også komme anbefalinger baseret ud fra de genrepræferencer du har valgt ved oprettelsen eller på din profil-side. Har du endnu ikke valgt nogle præferencer, kan dette gøres på 2 forskellige måder. Enten via dit personlige login på www.mofibo.dk under ”Rediger profil”, eller direkte via app’en under ”Profilindstillinger”. Du kan frit vælge så mange forskellige genrer du ønsker.

Du vil som udgangspunkt kun få anbefalinger ud fra det format du forbruger. Lytter du f.eks. udelukkende til lydbøger, er det også kun lydbøger du vil få anbefalet.

Der vil naturligvis kun komme anbefalinger, ud fra de bøger du har læst på Mofibo :-)