Hvad betyder ”Offline” funktionen?

Med Mofibo har du nu mulighed for, at tage dine e-bøger og lydbøger med på farten, helt uden at være forbundet til internettet.

Første gang du trykker ”læs” på en ebog, vil et snurrende hjul, samt teksten ”henter” indikere, at bogen er i gang med at blive hentet til offline brug. Bemærk: Når du henter en ebog, skal du have adgang til en internetforbindelse.

Når ebogen er hentet, vil den blive tilføjet til din læseliste og kan så læses helt uden internetforbindelse.

Lydbøger downloades ikke automatisk - så det kræves at du downloader lydbogen for at den er tilgængelige når du ikke har internetforbindelse.

Du kan downloade en bog på flere måde:

1. På selve bogbeskrivelsen kan du under mere-knappen (tre små prikker) downloade bogen til offline tilstand. Hvis bogen ikke allerede er på din Læseliste, vil den automatisk blive tilføjet til din Læseliste også.
  2. Hvis du lytter til en lydbog og ønsker at downloade den, kan du trykke på tandhjulet oppe i højre hjørne og herefter ”Download”.
  3. Fra selve Læselisten kan du også downloade bøger. Det gør du ved at trykke på de tre prikker ud for den bog du ønsker at downloade, og vælge “Gør tilgængelig offline”.

Vi anbefaler, at du downloader lydbøger når du befinder dig på en wi-fi forbindelse for at undgå, at benytte mobildata.