Hoe kan ik mijn mobiele dataverbruik op Mofibo reduceren?

Download je boeken wanneer je beschikking hebt tot een wifi-verbinding, zodat je tablet en/of smartphone geen mobiele data gebruikt. Je toestel gebruikt automatisch GPRS en mobiele data als er een SIM-kaart in zit en als je geen toegang hebt tot een wifi-verbinding.

Zodra je de boeken hebt gedownload, verschijnen ze in je leeslijst. Nu hoef je geen internetverbinding meer te hebben om ze te kunnen lezen.