Hoe kan ik naar een luisterboek luisteren?

Allereerst moet je een abonnement op Mofibo hebben. Daardoor kun je via de app inloggen. Hier vind je zowel e-books als luisterboeken.

Om naar een boek te luisteren, moet je het luisterboek dat je wilt afspelen eerst in onze boeken database vinden. Vervolgens druk je op de "Luisteren" knop. Wanneer je op de luisterknop drukt, zal het luisterboek onmiddellijk afgespeeld worden. Hierna verschijnt het luisterboek in je "Leeslijst".

Let op dat je het luisterboek moet downloaden als je ook zonder internetverbinding in de "Offline Modus" naar het boek wilt luisteren.

Lees ook: Hoe kan ik in de offline modus luisteren?