Hoe kan ik in de offline modus luisteren?

Met Mofibo heb je de mogelijkheid om je luisterboeken mee te nemen onderweg, zonder dat je daarvoor een internetverbinding nodig hebt - je download gewoon het luisterboek in de app voordat je op reis gaat.

Om het luisterboek te downloaden, druk je op de knop in de rechterbovenhoek en vervolgens op "Downloaden".

Wij raden je aan om luisterboeken alleen te downloaden als je over een wifi-verbinding beschikt om de kosten van je mobiele dataverbruik te reduceren.