Hoe groot is een luisterboek in data / mb?

Een luisterboek haalt 20 MB per uur op.

Als je het boek in je leeslijst downloadt, zal het volledige luisterboek worden gedownload en dus ook het volledige aantal MB van het boek. Bij het streamen van een luisterboek, dat wil zeggen dat je naar het boek luistert in de online modus, gebruik je alleen het aantal MB dat je aan het luisteren bent. Dit bedraagt ongeveer 20 MB per luisteruur.

Wij raden je aan om een wifi-verbinding te gebruiken als je ervoor kiest om het luisterboek naar je leeslijst te downloaden.

Als je bijvoorbeeld in de auto zit of in het buitenland bent, kan een groot mobiel dataverbruik zeer hoge kosten bij je mobiele dataprovider opleveren. Probeer niet om een volledig luisterboek via GPRS / mobiele data te downloaden, maar maak in plaats daarvan gebruik van een wifi-verbinding.

NB: Alleen toestellen met een SIM-kaart en GPRS kunnen mobiele data gebruiken. Toestellen die geen SIM-kaart bevatten, kunnen alleen via een wifi-verbinding.