De supportfunctie in de App – Wat is het? (alleen voor IOS)

In de iOS-app is er een optie in je gebruikersprofiel die "Support" heet. Als je op deze functie klikt, wordt er een e-mail op je toestel geopend. Hierin staan een heleboel cijfers en letters en op het eerste gezicht kan dit er ingewikkeld uitzien. Deze functie is wel van groot belang voor Mofibo.

Vind je een fout in een boek of in de app, gebruik dan ook de "Support" functie. Zie je de cijfers en letters, klik dan op “Versturen” en bel ons daarna op 020 – 262 20 20 of stuur een e-mail aan support.nl@mofibo.com waarin je beschrijft welke fout je ondervindt.

Waar is de supportfunctie:

Klik op "Profiel"

Klik op het "Tandwiel” pictogram

Klik op "Profiel bewerken"

- Je ziet dan de supportfunctie net onder de Facebook-knop.

Alvast bedankt voor je hulp.