Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit geldt zowel voor de app als voor de website (www.mofibo.com).

Om je wachtwoord te resetten, klik je op "Wachtwoord vergeten". Deze functie vind je in de app en op de website.

Gebruik je deze functie, dan ontvang je een e-mail met als onderwerp  “Wachtwoord resetten" in je mailbox. De e-mail bevat een link waarin je wordt verzocht om een nieuw wachtwoord voor je Mofibo account te bedenken.