Hoe word ik klant?

Volg deze 3 eenvoudige stappen om aan de slag te gaan met Mofibo:

Stap 1:

Om Mofibo te gebruiken, moet je eerst een gebruikersprofiel aanmaken op www.mofibo.nl.

Stap 2:

Download de app op je tablet / smartphone - de app is gratis en je kunt deze eenvoudig in de volgende app-stores downloaden:

* App Store

* Play Store

* Google Play

Stap 3:

Log in met je e-mail en wachtwoord.

Je kunt de app ook via je Apple-ID downloaden. Dit betekent ook dat het abonnement via je Apple-ID betaald wordt. We wensen je veel leesplezier!