Kan ik op mijn computer lezen?

Mofibo biedt lezen via een app. De app kan worden gedownload op alle toestellen die Android en iOS als besturingssysteem gebruiken.

Bijvoorbeeld: Een Mac-computer maakt gebruik van een OSX-besturingssysteem – dit kan helaas geen apps gebruiken, waardoor het niet mogelijk is om met Mofibo vanaf een Mac-computer te lezen.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice via email: support.nl@mofibo.com of per telefoon op 020 – 262 20 20.