Wat betekenen de verschillende opties in het luisterboek?

Downloaden:

Als het luisterboek op een toestel is gedownload, wordt dit beschikbaar om er offline naar te luisteren.

Afspeelsnelheid:

De reguliere afspeelsnelheid is "1x" en zal altijd als standaardtempo ingesteld staan. Je hebt trouwens de mogelijkheid om een tragere leessnelheid te kiezen zoals “0,75x”, of een snellere zoals “2x”.

NB: De afspeelsnelheid is tot nu toe alleen op IOS-toestellen beschikbaar.

Snooze:

De snooze-functie zal automatisch het luisteren uitschakelen nadat er een vooraf ingestelde tijd verstreken is. Je kunt hierbij uit 10, 30 of 60 minuten kiezen.

Boekgegevens:

Deze functie geeft meer informatie over het luisterboek dat je aan het luisteren bent. Je kunt het luisterboek ook recenseren of aan je vrienden aanraden.

Luisterboek beëindigen:

Hier kun je het luisterboek afsluiten. Het luisterboek verdwijnt vervolgens van je leeslijst.