Mofibo is niks voor mij. Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement opzeggen via je gebruikersprofiel op Mofibo.com - Dit vind je onder "Abonnement" en "Abonnement beheren".

Daarna ontvang je automatisch een e-mail als bevestiging dat je abonnement is opgezegd.

Je kunt je abonnement op de volgende manieren opzeggen:

1) telefonisch op 020 – 262 20 20, ma-vr 12-15

2) via e-mail -> support.nl@mofibo.com

3) via je eigen profiel op www.mofibo.com -> Abonnement -> Abonnement opzeggen

4) via onze website onder “Hulp” waar je ons een bericht kunt sturen door op “Stuur ons een bericht” te klikken.

Indien je abonnement via je iTunes account of AppleID wordt betaald, dan kun je het abonnement uitsluitend via je iPad of iPhone opzeggen.

Dit kun je doen door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar ‘Instellingen’
2. Druk op ¨iTunes en App Store
3. Druk op je ¨Apple ID¨ en vervolgens ¨Toon Apple ID¨, waarschijnlijk moet je nu inloggen.
4. Bij ¨Abonnementen¨, druk op ¨Beheer¨.
5. Druk vervolgens op ¨Mofibo¨ en schakel de ¨automatisch vernieuwen¨ optie uit.