Social

Wij zijn van mening dat andere lezers enkele van de beste bronnen van inspiratie voor nieuwe leeservaringen zijn. Daarom introduceren we een aantal functies die het mogelijk maken om inspiratie te vinden en boeken te delen met andere gebruikers op Mofibo.

Dit betekent dat je andere gebruikers, de auteurs en de lezers kunt volgen en je laat inspireren door hun boek lijsten en activiteiten in de app.

Gebruikers die elkaar opvolgen krijgt meldingen van activiteiten van het boek, ze kunnen elkaars boekenkasten zien en hebben de mogelijkheid boeken met elkaar te delen. Als je auteurs en voorlezers volgt, zal je ook worden meegedeeld wanneer hun nieuwe boeken beschikbaar zijn.

Wanneer je een openbaar profiel hebt op Mofibo betekent dit alle andere gebruikers je kunnen zoeken, volgen en zien welke boeken je leest of op je boekenplank hebt. Andere gebruikers kunnen ook zien wie jou volgt en wie jij volgt.

Welk profiel je ook hebt, zowel publiek of prive, je hebt altijd de optie om sommige activiteiten of titels te verbergen. Wanneer je de prive-instellingen op de boek beschrijving activeert voordat je in een boek begint of op je boekenplank plaatst, dan ben jij de enige die deze titel ziet!

Hoe verberg ik mijn activiteiten bij sommige titels?

Als u niet  wil dat andere gebruikers op Mofibo je volgen, of je activiteiten op een bepaald boek kunnen zien, moet je kiezen voor een prive leessessie van het boek. Je doet dit door te drukken op de drie puntjes boven rechts van de beschrijving van het boek en Activeer privé lezen. Je moet dit doen voordat je begint met het boek lezen of toe te voegen aan je boekenplank. Dan is er geen andere gebruiker dan jezelf, die kan zien dat je het boek hebt toegevoegd aan je boekenplank of dat je het boek leest/luistert.

Hoe kan ik mijn profiel privé maken?

Als je je profiel privé wilt maken, moet je Ga naar "Profiel bewerken" op je profielpagina en het vakje "Prive profiel" aan vinken en klik op opslaan.

Heb je  een eigen prive gebruikersprofiel waar alle andere gebruikers naarkunnen zoeken naar en je profiel vinden? Bekijk je naam/ of gebruikersnaam, profielfoto en bijbehorende tekst. Maar andere gebruikers moeten je eerst vragen om te mogen volgen voordat ze je boeken of over de activiteiten van je boek meldingen kunnen ontvangen.