Hur raderar jag en bok från "läslistan"?

Inne i själva boken har du möjlighet för att välja ”Avsluta” – detta raderar boken från läslistan.

Om du har 3 böcker i din läslista, kan du närsomhelst byta ut böckerna. När du hittat en ny bok och tycker på ”Läs”, kommer du automatiskt att bli bedd om att skifta ut en av det andra tre böckerna.

När du trycker på den bok du önskar att byta ut, med den nya, kommer du se att den nya boken automatiskt blir hämtad till din läslista.