Mofibo är inte något för mig - Hur avslutar jag mitt abonnemang?

Du har möjlighet för att avsluta ditt abonnemang via din personliga sida på www.mofibo.se – Det görs under ”Abonnemang” och ”Ändra abonnemang”.

Du mottar efterföljande ett automatiskt bekräftelsemail, när uppsägningen är registrerat i vårat system.

Du har också möjlighet för att avsluta ditt abonnemang via följande kanaler:

1. Via email -> support.se@mofibo.com
  2. Via din egen sida på www.mofibo.se -> abonnemang -> ändra abonnemang
  3. Via våran hemsida under hjälp, där du kan skicka ett meddelande till oss

Uppsägning av Mofibo registrerat via iTunes från din iPhone/iPad:

1. Gå in i inställningar
  2. Tryck på iTunes & App Store
  3. Klicka på ditt Apple ID
  4. Klicka på ”Visa Apple-ID”
  5. Under ”Abonnemang” tryck på ”Administrera”
  6. Tryck därefter på Mofibo, och där får du möjligheten att avbryta abonnemanget