Vad betyder offline-läge?

Med Mofibo har du möjlighet för att ta dina e-böcker och ljudböcker med på farten, helt utan att vara uppkopplad till internet.

Första gången du trycker ”läs” på en bok, kommer ett snurrande hjul, samt texten ”hämtar” vilket indikerar att boken är igång med att bli hämtad till offline användning. Observera: När du hämtar en bok, ska du ha tillgång till internet.

När boken är hämtad läggs den i din läslista och kan därefter läsas helt utan internetförbindelse.

Ljudböcker kräver att du laddar ned dem manuellt i appen.

För att ladda ned ljudboken, ska du trycka på kugghjulet uppe i högra hörnet och här efter ”Ladda ner till offline-läge”.

Vi rekommenderar att du laddar ner ljudböcker när du har Wi-Fi uppkoppling för att undvika hög användning av mobildata.