Kan jag läsa från min dator?

Mofibo erbjuder läsning via en app. Appen kan hämtas till alla enheter som använder sig av Android och iOS som operativsystem.
Det betyder att det för närvarande inte är möjligt att använda Mofibo på en PC.

En iMac dator, eller Macbook laptop använder sig av OSX operativsystem. Tyvärr har dessa inte möjlighet att använda sig av appar, och således kan Mofibo inte användas på dessa.

För ytterligare frågor gällande detta, vänligen kontakta vår kundservice, antingen på mail: support.se@mofibo.com