Facebook och aktivitet

Du kan koppla ihop ditt Mofibo-konto med Facebook.

När det är delat med Facebook, kan dina Facebook-vänner som också använder Mofibo figurera under menypunkten ”Aktivitet”.

Här kan ni se vad varandra är igång med att läsa, eller redan har läst. Det är möjligt att dölja olika genre, om man inte önskar att visa för varandra. Som utgångspunkt är genren ”Erotik” alltid dold. Du kan administrera detta via ditt personliga konto på www.mofibo.se

Om du inte önskar att dela din Mofibo aktivitet med andra, har du möjlighet för att ändra dina privata inställningar och ”Avbryt med Facebook”.