Hur beställer jag ett nytt lösenord?

Om du har glömt ditt lösenord, som du använder för att logga in i appen och via hemsidan (www.mofibo.se), kan du beställa en nollställning av den.

För att skapa ett nytt lösenord ska du klicka på funktionen ”Glömt lösenord”, denna funktion finns både i appen och på våran hemsida.

När du använder dig av denna funktion, kommer det att skickas ett mail till dig som heter ”Nytt lösenord”, i mailet finns en länk, som när du trycker på det, kommer att öppna en ny sida. På den sidan har du möjlighet för att registrera ett helt nytt lösenord.