Support funktionen i appen - vad är det?

I själva iOS appen finns det en funktion under din användarprofil, kallad ”Support”. När det trycks på den funktionen öppnas ett mail på din enhet. Här kan du se en massa bokstäver och tal blandat med varandra – det kan verka lite förvirrande, men kan vara till en stor hjälp för Mofibo.

Om du upplever ett fel i boken, eller i själva appen, vill vi be dig om att använda funktionen ”Support”. När du ser texten och talen ska du trycka på ”Skicka” eller skicka ett mail till support.se@mofibo.com, där du beskriver så noga du kan om vad det är du upplevt.

Du hittar funktionen här:

Klicka på ”Profil”

Klicka på ”Kugghjulet”

Klicka på ”Anpassa användarprofil”

• Du hittar funktionen under Facebook-knappen

Vi tackar för hjälpen.