Hur lyssnar jag på en ljudbok?

Till att börja med behöver du ett abonnemang hos Mofibo. Detta ger dig möjlighet att logga in via vår app. Här får du tillgång till böcker för både läsning och för avlyssning.

För att lyssna, ska du hitta den bok du önskar att få uppspelad och trycka på funktionen ”Lyssna”

När du trycker på ”Lyssna” börjar boken spela upp. Härefter lägger sig boken på din ”Läslista”.

Observera att du ska ladda ner ljudboken ifall du önskar att lyssna på den utan tillgång till internet, även kallat i ”Offline-läge”

Läs även: Hur kan jag lyssna i offline-läge?