Vad betyder de olika inställningarna i ljudboken?

Ladda ner:

När ljudboken laddas ner, kan den även avlyssnas i offline-läge.

Uppspelningshastighet:

Den normala hastigheten heter ”1x” och är alltid förinställd standardhastighet. Du har möjlighet att välja en långsammare läshastighet på 0,75x, eller ännu snabbare upp till 2x hastighet.

Observera: Hastigheten kan för närvarande endast justeras på iOS-enheter.

Sleep-timer:

Här kan du välja mellan 10, 30 eller 60 minuter. Väljer du t ex 60 minuter, avslutas uppspelningen efter 60 minuter i den aktuella boken.

Bokdetaljer:

Under denna funktion kan du se mer information om boken. Bland annat kan du recensera boken och rekommendera den till andra.

Avsluta bok:

Här kan du avsluta ljudboken.

I några ljudböcker kan du även se en funktion som heter ”Skifta mellan lyssna och läs”. Denna funktion vill bara visas då både ljudbok och e-bok finns tillgänglig för denna titel i utbudet.