Säker betalning

Mofibo accepterar för närvarande korttyperna Visa, MasterCard samt PayPal

När du bekräftar din beställning så reserveras beloppet på ditt kontokort. En reservation är ingen debitering, utan pengarna dras från ditt konto först när din beställning är färdigbehandlad. Om en vara avbeställs eller inte kan levereras så kommer vi inte att ta betalt för den. Beloppet för den uteblivna varan släpps då tillbaka till ditt kontokort, och vi debiterar endast summan för de varor som skickats.

Observera att det reserverade beloppet kan vara otillgängligt fram till det att beställningen är färdigbehandlad, men aldrig mer än 5 bankdagar. Därför kan det ibland hända att reservationen släpps innan beställningen är färdigbehandlad. Om det inträffar så dras beloppet när beställningen är färdigbehandlad, även när det är oreserverat, och det är då kundens ansvar att det finns täckning på kontot. Om ett reserverat belopp inte kan debiteras när beställningen är färdigbehandlad kommer Mofibo att istället fakturera beloppet i efterhand.

Felmeddelande vid kortköp

Om det har uppstått ett fel under ditt kortköp så beror det förmodligen på att vi inte får kontakt med din bank pga en tillfällig störning eller på att giltighetstiden för ditt kort har gått ut. Kontrollera att du har fyllt i alla siffror korrekt. Om de stämmer, försök att bekräfta beställningen igen efter en stund. Om problemet finns kvar, kontakta din bank i första hand. Om de inte kan lokalisera problemet är du välkommen att kontakta oss för ytterligare hjälp.

Säkerhet

Mofibo använder den senaste säkerhetstekniken för kortbetalningar på nätet. Inga kortuppgifter lagras hos Mofibo utan vi skickar dessa vidare till vår betalpartner. All korthantering sker krypterat (SSL) hos vår PCI-certifierade säkerhets- och betalningspartner, QuickPay, vilket innebär att ingen obehörig kan se de uppgifter du lämnar om ditt kort. Här kan du läsa mer om QuickPay  (link: https://quickpay.net/se/features/security