Hur kan jag lyssna i offline-läge?

Med Mofibo har du möjlighet att ta dina böcker med på farten, utan att du behöver vara ansluten till internet – Det kräver bara att du laddar ner boken i själva appen.

För att ladda ner boken ska du trycka på kugghjulet uppe i högra hörnet, och därefter ”Download”.

Vi rekommenderar att du laddar ner boken när du är ansluten till en fast internetuppkoppling via WiFi, för att undvika förbrukning av mobil datatrafik.