In-app betalning via iOS

Registrering via iTunes:

För att registrera ett abonnemang via ditt iTunes-konto, registrerar du dig direkt via vår app till iPhone och iPad. Klicka på ”Skapa nytt konto” för att starta processen, var du sedan ska fylla i information så som namn och e-postadress. Följ bara instruktionerna på skärmen, och slutför registreringen. Härefter kan du redan nu logga in och komma igång med att läsa.

OBS: Det är endast möjligt att ha ett Mofibo-abonnemang per iTunes-konto.

Betalning via iTunes:

Har du registrerat Mofibo via iTunes, kommer du också att betala för abonnemanget via ditt iTunes-konto. Du kan läsa mer om betalning via iTunes i följande länk:

https://www.apple.com/se/support/itunes/account/

Här kan du bland annat också läsa om hur du ändrar dina betaluppgifter inne i iTunes.

Uppsägning av Mofibo registrerat via iTunes från din iPhone/iPad:

1. Gå in i inställningar
  2. Tryck på iTunes & App Store
  3. Klicka på ditt Apple ID
  4. Klicka på ”Visa Apple-ID”
  5. Under ”Abonnemang” tryck på ”Administrera”
  6. Tryck därefter på Mofibo, och där får du möjligheten att avbryta abonnemanget