Hur betygsätter jag en bok?

Vi uppmuntrar till att man som kund hos Mofibo betygsätter de böcker man får läst och lyssnat till. Detta hjälper andra användare på Mofibo till att hitta inspiration till nästa bokupplevelse. För att betygsätta en bok ska man vara inloggad i appen, och när man har kommit till sista sidan av en bok, kan man trycka på "bokdetaljer" och därefter "Lämna omdöme". Alternativt kan man, under tiden man bläddrar igenom sortimentet, klicka in på den gällande boken och härefter klicka på "Lämna omdöme"
Man kan antingen välja att bara ge boken x antal hjärtan, och därefter trycka på "spara" - eller så kan man välja att ge sin egen recension av boken genom att
skriva in en rubrik och därefter själva recensionen.

Vi vill samtidigt påpeka att recensioner som skrivits inne i appen också kommer att vara tillgängliga för andra besökare på vår hemsida. Önskar man inte att sitt fullständiga namn ska visas, rekommenderar vi att man via sin profil t ex redigerar sitt namn från "Anders Andersson" till "Anders A" (Detta ändrar även namnet på tidigare skrivna recensioner)

Mycket nöje.