Hur fungerar rekommendationer av böcker?

Du får nu rekommenderat böcker utifrån några olika kriterier inne i appen. Rekommendationerna du finner du på startsidan, är baserade på de 3 senaste titlarna du har läst eller lyssnat till.
Det kommer även att komma rekommendationer baserat på de genrepreferenser du har valt vid registreringen eller på din profilsida. Har du ännu inte valt några preferenser, kan detta göras på två sätt.
Antingen via ditt personliga login på www.mofibo.se under "Redigera profil" eller direkt via appen under "Profilinställningar". Du kan välja fritt så många olika genrer du önskar.

Du vill i grund och botten få rekommendationer utifrån det format som du använder. Lyssnar du t ex uteslutande på ljudböcker, får du på så vis enbart rekommendationer för dessa.